Αρης Βαρέλης ΑΡΗΣ ΒΑΡΕΛΗΣ

Ο Άρης Βαρέλης είναι στο χώρο των πολεμικών τεχνών από το 1976. Είναι Διπλωματούχος προπονητής karate Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ΕΛ.Ο.Κ. και κάτοχος Μαύρης Ζώνης 4ο DAN, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι είναι από τους πρώτους εκπαιδευτές που ανέπτυξαν και έκαναν ευρύτερα γνωστό το SHITO-RYU karate στην Ελλάδα.

Έχει συμμετάσχει και διακριθεί σε πολλούς αγώνες καράτε. Η συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων με μεγάλους δασκάλους του καράτε βελτίωσαν σημαντικά τις γνώσεις του για το άθλημα, ενώ οι πολλές και σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του τόσο σε Παγκόσμια όσο και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Shito-Ryu τον κατατάσσουν ανάμεσα στους καλύτερους εκπαιδευτές του Shito-Ryu karate.

Μάρκος Νικολάκης ΜΑΡΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

Ο Νικολάκης Μάρκος ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες το 1987 σε ηλικία 7 ετών και είναι από τους πρώτους μαθητές του Sensei Άρη Βαρέλη.

Σήμερα είναι κάτοχος Μαύρης Ζώνης 2ο DAN και επίσημος προπονητής ZU-ZITSU από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το 1993 κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ εξίσου σημαντικές είναι οι διακρίσεις του στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα του SHITO-RYU.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τόσο για το άθλημα του karate όσο και για το άθλημα του Ju-Jitsu και σήμερα διδάσκει μαζί με τον Sensei Βαρέλη Άρη.


Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ» 2010